Balgoy Beter Bekend heeft een goed klinkende, no-nonsense draadloos microfoon systeem (twee stuks) aangeschaft dat voor vele toepassingen geschikt is. De Shure BLX14-P31 is samengesteld uit een BLX1 bodypack zender, BLX4 ontvanger en een PGA31 headset microfoon. Deze headsets zijn bedoeld om gebruikt te worden bij activiteiten en evenementen in Balgoy, waarbij jeugd en/of ouderen betrokken zijn.

headsetDe Shure PGA31 is een betaalbare en comfortabele condensatormicrofoon die zeer geschikt is voor spraak toepassingen en optredens. Door de cardioïde richtingskarakteristiek wordt “rondzingen” tegengegaan. De BLX1 bodypack zender en de BLX4 ontvanger zijn eenvoudig op de juiste frequentie en elkaar af te stemmen middels de Quickscan functie, die automatisch naar de beste beschikbare storingsvrije frequentie zoekt. Het enige dat je hoeft te doen is de zender instellen op dezelfde frequentie en je kunt aan de slag!

De stichting beschikt dus over twee headsets, die te huur zijn voor activiteiten in Balgoy. Van het huurbedrag, wat zeker niet te hoog is, worden verzekering en onderhoud betaald. Voor meer informatie of reserveren neem contact op met Yvon Vugts of Patricia van Beuningen (headsets@balgoybeterbekend.nl).

Voorwaarden voor huur/gebruik:

  1. Betaling van huurbedrag bij aanvang van de huurperiode.
  2. Wij verwachten dat u met onze spullen omgaat alsof ze van uzelf zijn.
  3. Gebruik van de headsets alleen in Balgoy, niet daarbuiten.
  4. Eventuele schade of onkosten die te wijten zijn aan onjuist of ondeskundig gebruik worden indien nodig op de huurder verhaald.
  5. De huurder is aansprakelijk voor verlies en/of diefstal. Het gehele aankoopbedrag zal dan aan de Stichting terug betaald dienen te worden.
  6. Eventuele schade aan derden die veroorzaakt wordt door onze apparatuur is niet op de verhuurder te verhalen.
  7. De huurder is verplicht een geldig legitimatiebewijs te overleggen en toe te staan dat er een kopie van wordt gemaakt (paspoort of rijbewijs).