jeugdhonkDe Werkgroep Ouderen Balgoy en het Jeugdhonk Balgoy gaan een gezamenlijke avond organiseren. Het is daarbij van belang dat iedereen mee kan doen, een ontmoeting voor jong en oud en voor oude en nieuwe inwoners uit Balgoy, die passen binnen de criteria van werkgroep ouderen en Jeugdhonk. We willen graag het nieuwe jaar beginnen, door samen op 5 januari 2018 proostend het nieuwe jaar in te gaan.

jong voor oudDe doelstelling van deze avond is om jongeren te laten ervaren, dat het prettig is als je een avond kunt organiseren voor de ouderen. De jongeren gaan de hapjes zelf maken. De avond zelf wordt verder ingevuld door samen spellen te doen, waarbij de ouderen ervaren dat de jonge generatie ook wilskracht heeft en doorzetters zijn. Het zorgdragen dat er begrip en tolerantie voor elkaar is, helpt Balgoy een mooie dorp te blijven en te zijn voor jong en oud en oud en nieuwe inwoners. Isolement doorbreken van ouderen door gezelligheid te brengen, is voor ons een fijn begin van het nieuwe jaar 2018.

WOBDe Werkgroep Ouderen Balgoy en het Jeugdhonk Balgoy zien deze avond als een pilot, om te onderzoeken of ze in de toekomst vaker de ouderen en de jongeren en de oude en nieuwe inwoners, die passen binnen de criteria van werkgroep ouderen en Jeugdhonk Balgoy, met elkaar in contact kunnen brengen en een soortgelijke avond gaan herhalen.