screenshotHet Oranje Fonds heeft onze aanvraag voor een financiële bijdrage voor de klus: Balgoy Beter Bekend met nummer NLD18-29224 op 22 november 2017 goedgekeurd. Een groep mensen heeft in overleg met het bestuur van “de Twaalf Apostelen” een plan gemaakt om grafzerken, die anders zouden worden vernietigd, te behouden. Zij gaan ervoor zorg dragen dat  deze speciale groep grafzerken een nieuwe plaats krijgen. Zo blijven ze toch behouden voor Balgoy. De aanvraag werd gedaan in de fase dat er overleg was over de uitvoering. Deze gesprekken zijn tot nu toe goed verlopen en we hopen op een spoedige positieve afronding hiervan. Dit initiatief past goed bij de doelstellingen van de stichting Balgoy Beter Bekend.

Een gedachte over “Oranje Fonds NLdoet aanvraag goedgekeurd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s