Wij van Stichting Balgoy Beter Bekend werden de afgelopen tijd regelmatig benaderd met de vraag of de versleten en deels vernielde activiteitenborden bij de entrees van het dorp niet konden worden vervangen. In het verleden heeft het dorp zelf de borden ontworpen, geproduceerd, geplaatst en deze ook onderhouden.

Activiteitenbord versleten en deels vernield (foto: wijchensnieuws.nl)

Een van onze belangrijkste doelstellingen is het versterken van de leefbaarheid en identiteit van het dorp. Daarbij past het verfraaien van de welkomst- en activiteitenborden bij de entrees. Daarom hebben we 2×2 nieuwe borden laten maken; een bij de entree van het dorp aan de Eindsestraat en een bij de entree aan de Houtsestraat. We hebben Gerard Peters, die ook de eerdere versie van de borden in Balgoy ontworpen heeft, gevraagd om mee te denken. Van de schetsen die hij ons gegeven heeft, hebben we vooralsnog gekozen voor een simpel ontwerp met een nieuw bord boven en een nieuw bord beneden. Het originele frame is in ere gehouden, want de Ballegoyse verenigingen hebben al geïnvesteerd in borden die in het frame passen. De kosten van de vervanging zijn gedeeld door Stichting Balgoy Beter Bekend en Stichting Leefbaar Balgoy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s