Op het veldje tussen dorpshuis, Maasakkers en het Veldje kan men voortaan rusten op een houten bankje bij het speeltuintje. De kosten van het bankje waren voor onze rekening. Leerlingen van het Pro College hebben het bankje gemaakt en geplaatst.

Stichting Balgoy Beter Bekend vond het een prachtig initiatief, dat de leefbaarheid en sociale samenhang in het dorp bevordert. Zoals in onderstaand artikel uit de Wegwijs van 24 november mooi wordt verwoord: “Hierdoor kunnen ouders elkaar ontmoeten en een oogje in het zeil houden als de kinderen buiten spelen”. Bovendien kunnen jong en oud verhalen uit en over het dorp met elkaar delen.

Bericht in de Wegwijs van 24 november 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s