Nieuwe contacten maken in een dorp waar je bent komen wonen was moeilijk in de afgelopen twee jaar. Maar niet alleen voor de nieuwelingen, ook voor de ouderen die kwetsbaar zijn was het lastig om hun sociale leven even on hold te zien gaan. Koningsdag was een mooie gelegenheid om iedereen weer bij elkaar te kunnen brengen. Een laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten.

De opening was met alle wethouders en de burgemeester. De ballonnen die opgelaten zijn, zijn inmiddels terecht waar deze neergestreken zijn. De verste is gespot in Peer (BE)!

Na een gezellige opening met de harmonie Kunst & Vriendschap kon de activiteit dan echt beginnen. Zo werd de spelronde geopend met de fameuze blokjesdans met wel 70 deelnemende kinderen! Koningsdag in Balgoy werd dan ook goed bezocht. Jong en oud was aanwezig, en nieuwe inwoners van Balgoy kwamen een kijkje nemen, of namen zelfs deel. Ook een hoop ouders van de jeugd kwamen meehelpen.

De fietsen en andere voertuigen zoals een skelter waren goed versierd. De tocht was een leuke bonte verzameling. Vervolgens waren de oudhollandse spellen zoals spijkerpoepen een groot succes. Daarnaast was er een grote stormbaan, een klein springkussen, en kon iedereen zich verwennen met heerlijke poffertjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s