cropped-bbb-logo.pngNa  een aanloopperiode waarin diverse zaken geregeld moesten worden treden we nu officieel naar buiten. Allereerst  via een bekendmaking in het Diosablad.
Dit is  het informatieblad voor de inwoners van Balgoy. Tegelijkertijd hebben we de website in de lucht gebracht: www.balgoybeterbekend.nl.
Hierop komt alle informatie over de nieuwe stichting.
Begin 2018 hopen we onze informatiefolder klaar te hebben. Deze zal huis aan huis verspreid worden in Balgoy. Later zullen we in de publiciteit treden via de Wegwijs en de Gelderlander.

Bericht Diosablad:

Logo Diosablad

Beste inwoners van Balgoy,
Met een aantal personen is recent een nieuwe stichting opgericht in Balgoy.
Aanleiding hiervoor was dat er een prachtige subsidieronde beschikbaar kwam van de provincie Gelderland voor verbetering van leefbaarheid en sociale samenhang. Een projectvoorstel om dit voor Balgoy toe te passen, wat we geschreven en ingediend hebben, is onlangs goedgekeurd. De voornaamste doelen in dit project zijn:

  • Het steunen en het organiseren van initiatieven om leefbaarheid en sociale samenhang te bevorderen en/of te verbeteren.
  • Het bevorderen van belangstelling in de eigen omgeving en geschiedenis en het bewaren en laten zien ervan.

Met name willen wij dat oud en jong elkaar beter leert kennen en dat nieuwe inwoners beter geïnformeerd worden over Balgoy en zijn inwoners.
Nadat de subsidie werd toegekend hebben we een bestuur gevormd en een stichting opgericht om het juridisch goed te organiseren en om de organisatie transparant te houden.
De stichting heeft de naam gekregen: “Stichting Balgoy Beter Bekend”
met als bestuursleden: Rudie van Haren (voorzitter), Piet van Erp (secretaris), Richard van den Boogaard (penningmeester), Patricia van Beuningen en Yvon Vugts.
Via een folder, die begin 2018 verschijnt krijgt u meer informatie of kijk alvast op onze website www.balgoybeterbekend.nl om een idee te krijgen.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur stichting Balgoy Beter Bekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s