Voorwaarde voor het indienen van een subsidieaanvraag bij de provincie Gelderland was een verklaring van geen bezwaar van de gemeente Wijchen. Nadat zij het plan gelezen hadden over het werken aan de leefbaarheid en sociale cohesie in Balgoy, kregen we als antwoord dat zij blij waren met ons initiatief. We kregen de verklaring van geen bezwaar en ze wensten ons veel succes met de verwerving van de subsidie en de uitvoering. Tenslotte verzochten ze ons om hen af en toe op de hoogte houden van het vervolg?

bezoek gemeente
 Het boek “Boeren, burgers en buitenlui, verhalen over Balgoy en de Balgoyse minse” wordt door secretaris Piet van Erp van Balgoy Beter Bekend aangeboden aan Nicoline Beck van de gemeente Wijchen 

Vandaag hadden voorzitter Rudie van Haren en secretaris Piet van Erp een afspraak in het Huis van de gemeente Wijchen met mevr. N. Beck, beleidsmedewerker van de gemeente en met haar collega mevr. R. Dibbits – van Valburg, om ze persoonlijk op de hoogte te stellen dat de aanvraag werd gehonoreerd en om het boek “Boeren, burgers en buitenlui” aan te bieden als voorbeeld van hoe Balgoyse mensen vroeger en nu het wonen, recreëren en werken in het dorp beleven. Het was een prettig en nuttig gesprek, waarin we ook de kans kregen om uitvoerig te spreken over onze ambities en wensen voor de toekomst.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s