de-gelderlander.png
Jong en oud vermaken zich in ’t Ballegoyke. © foto de Gelderlander

De Werkgroep Ouderen Balgoy en het Jeugdhonk Balgoy hebben vanavond een gezamenlijke ontmoetingsavond georganiseerd. Een ontmoeting voor jong en oud, voor oude en nieuwe inwoners uit Balgoy, die samen het nieuwe jaar begonnen met door de jeugd gemaakte hapjes, die samen een toast uitbrachten op het nieuwe jaar. Een mooie activiteit, die mede bedoeld is om leefbaarheid en sociale cohesie in een kleine dorpsgemeenschap, zoals Balgoy, te bevorderen. Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van stichting Balgoy Beter Bekend.

Al deze avond werd een kort verslag geplaatst op de website van de Gelderlander.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s