donatie-vraag-en-aanbod-museum-kasteel-wijchenDe Stichting Kringloopwinkel Vraag & Aanbod Wijchen stelt ieder jaar een bedrag voor goede doelen beschikbaar. De € 65.000,- van 2017 wordt op zaterdag 17 maart 2018 via een symbolische cheque aan de gehonoreerde goede doelen uitgereikt. Daarna worden de bedragen overgemaakt. De aanvraag van Balgoy Beter Bekend, die bedoeld is voor “Contactbevorderende activiteiten tussen oude en nieuwe dorpsbewoners” werd ook gehonoreerd. Hartelijk dank daarvoor.

Voor alle ingediende aanvragen (voor de regio en voor het buitenland) geldt dat er een relatie moet zijn vanuit de Wijchense samenleving en/of onze kringloopwinkel. Hierbij gaat de voorkeur uit naar kleinschalige sociale projecten en betrokkenheid van vrijwilligers. Dat betekent ook dat er geen hoge beloningen/onkostenvergoedingen betaald worden aan bestuurdersleden of medewerkers. Vooral het aspect relatie met de Wijchense samenleving en/of kringloopwinkel weegt zwaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s